Perussuomalaiset – yhden asian puolue

Perussuomalaisten Blogi-palstalle 4.8.2020

Perussuomalaiset ovat todellakin yhden asian puolue. Poliittiset vastustajat ovat tätä toitottaneet jo useita vuosia, joskin eri näkökulmasta kuin minä. Mielestäni perussuomalaisten – jo sääntöjenkin perusteella – tarkoituksena on ajaa vain yhtä, mutta tärkeää asiaa eli suomalaisten asiaa.

Sääntöjemme pohjalta perussuomalaisten tarkoituksena on koota yhteen ne väestöryhmät, joiden sosiaalisesta, taloudellisesta ja yhteiskunnallisesta asemasta ei ole oikeudenmukaisesti huolehdittu. Tämän kaltaista mainintaa ei muiden puolueiden säännöistä ilmene.

Perussuomalaisten päämääränä on edistää Suomen talouden rakentamista vahvaksi ja kilpailukykyiseksi. Tämä tarkoittaa, että työntekoa ja yrittämistä kunnioitetaan ja kansallista itsemääräämisoikeutta ei heikennetä. Suomalaisten arvojen ja kulttuurin puolustaminen on vaatimuksemme myös EU:ssa.  

Lisäksi haluamme, että kaikilla kansalaisillamme taataan taloudellinen perusturva ja oikeus työhön. Olemme aina ottaneet vastuuta lapsiperheiden, eläkeläisten, opiskelijoiden, työttömien, pien- ja perheyrittäjien, pienipalkkaisten toimihenkilöiden, virkamiesten ja työntekijöiden sekä maa- ja metsätalouselinkeinojen harjoittajista. He kaikki ovat mielestäni Suomen valtion selkäranka. Kun heillä menee hyvin, niin Suomellakin menee hyvin.

Perussuomalaisia voi jatkossakin sanoa ”yhden asian puolueeksi”, kunhan sanojat ymmärtävät, että mitä se tarkoittaa.

KAUKO TUUPAINEN
Jyväskylä
www.tuupainen.net