Avoin kysymys Veijo Koskiselle

(Keskisuomalainen 15.8.2006)

Onko Jyväskylän kaupunginhallitus tietoinen – puheenjohtaja Veijo Koskinen – Kuokkalan terveysaseman heikosta lääkäri- ja palvelutilanteesta? Alueen asukkaat kritisoivat – reilu vuosi sitten – voimakkaasti laboratoriopalvelujen siirtoa Yliopistonkadulle, mutta hoitopalvelujen minimointi on meille liikaa.

Lisäpontta kysymykselleni sain luettuani viime perjantain Keskisuomalaisesta ”uutisen ”, joka on ollut sisäpiirin tiedossa jo kauan eli tiedon lääkäripulasta. Minusta on häpeämätöntä, että vastuuta on siirretty – valtuutettujen tietämättä – enenevässä määrin hoitajatasolle ja samalla vaikeutettu heidän konsultointimahdollisuuksiaan. Myös lääkärien ja muun hoitohenkilöstön henkinen kantti on joutunut melkoiselle koetukselle.

Kyse ei ole lehtitiedon mukaan rahasta, vaan mistä Veijo Koskinen?

KAUKO TUUPAINEN
kaupunginvaltuutettu, Kuokkala